Microwave-assisted extraction of chlorophyll and polyphenol with antioxidant activity from Pandanus amaryllifolius Roxb. in Vietnam NHK Nguyen, NTD An, PK Anh, TT Truc IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 1166 (1), 012039, 2021 | 10 | 2021 |
Effects of microwave extraction conditions on polyphenol content and antioxidant activity of pomelo extract (Citrus maxima (Burm.) Merr.) NHK Nguyen, HN Duong, H Long, TTY Nhi, DT Phat IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 991 (1), 012035, 2020 | 7 | 2020 |
Chemical Composition, Antimicrobial, and Cytotoxic Activities of Leaf, Fruit, and Branch Essential Oils Obtained From Zanthoxylum nitidum Grown in Vietnam TT Tuyen, PM Quan, VT Thu Le, TQ Toan, DH Nghi, PC Bach, CT Inh, ... Natural Product Communications 16 (1), 1934578X20985649, 2021 | 6 | 2021 |
Essential oil from lemon (Citrus aurantifolia) grown in Ben Tre Province, Vietnam: Condition extraction, chemical composition and antibacterial properties NTT Quyen, NTN Quyen, HTK Linh, TT Le Ngoc, HLT Anh, NHK Nguyen, ... Asian J. Chem 32, 965-969, 2020 | 6 | 2020 |
Chlorophyll content and antioxidant activity from folium sauropi (Sauropus androgynus (L.) Merr) with microwave-assisted extraction NHK Nguyen, HTC Tien, TT Truc, LPT Quoc IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 991 (1), 012036, 2020 | 5 | 2020 |
Bioactive compounds from red cabbage by microwave-assisted extraction: anthocyanins, total phenolic compounds and the antioxidant activity HKN Nguyen, TP Le Ngoc, L PhanThiKieu, T Tran Thanh, C Mai Huynh Asian Life Sci 12, 172-84, 2020 | 5 | 2020 |
Antioxidant activity and inhibitory efficacy of Citrus grandis peel extract against carbohydrate digestive enzymes in vitro TT Ha, TNP Mai, TT Tran, NHK Nguyen, TD Le, VM Nguyen Food Science and Technology 42, e109721, 2022 | 4 | 2022 |
Tính chất hóa lý của bưởi da xanh và bưởi Năm Roi được trồng ở Đồng bằng Sông Cửu Long NTK Tươi, NHK Nguyên, TT Trúc, HT Toàn Tạp chí Khoa học Đại học cần Thơ 57, 118-126, 2021 | 4 | 2021 |
Acute toxicity and anti-hyperglycemic activities of pomelo (Citrus grandis (L.) Osbeck) peel extracts in the Mekong Delta of Vietnam TT Tran, NHK Nguyen, MT Tran, TT Nguyen, TD Le Food Science and Technology 42, e91521, 2021 | 3 | 2021 |
Effects of Storage Conditions on Quality Change of Minimally Dried Jackfruit (Artocarpus heterophyllus Lam.) Bulbs CK Van, VT Pham, NPT Nhan, NHK Nguyen, MK Nguyen, VL Do, ... Materials Science Forum 1048, 531-537, 2022 | 1 | 2022 |
Chlorophyll, polyphenol content and antioxidant activity of Moringa Oleifera Lam. leaf extract by microwave-assisted extraction method NHK Nguyen, NTQ Chau, P Van Thinh, TT Truc IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 1145 (1), 012032, 2021 | 1 | 2021 |
Effects of film-forming components on the viability of probiotics and the application of synbiotic pectin film in preserving Da Xanh pomelo and Thai jackfruit fresh-cut NHK Nguyen, GL Bach, TT Tran Food Science and Biotechnology, 1-12, 2024 | | 2024 |
Isolation and Evaluation of the Probiotic Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickled Brassica juncea (L.) Czern. et Coss. NHK Nguyen, BL Giang, TT Truc Foods 12 (20), 3810, 2023 | | 2023 |
Trích ly pectin từ vỏ bưởi năm roi (Citrus grandis (L.) Osbeck) bằng phương pháp trích ly có hỗ trợ nhiệt NHK Nguyên, TT Trúc, BL Giang Tạp chí Khoa học Đại học cần Thơ 59 (1), 66-75, 2023 | | 2023 |
Effects of Storage Conditions on Quality Change of Minimally Dried Jackfruit (Artocarpus heterophyllus Lam.) Bulbs NHK Nguyen, MK Nguyen, VL Do, NT Quoc Advanced Materials and Manufacturing Engineering II, 531, 2022 | | 2022 |
Ảnh hưởng của phương pháp trích ly và độ tuổi thu hoạch đến hàm lượng polyphenol, flavonoid và hoạt tính chống oxy hóa của vỏ trắng bưởi Năm Roi (Citrus grandis (L.) Osbeck) NHK Nguyên, BL Giang, TT Trúc Tạp chí Khoa học Đại học cần Thơ 57, 127-135, 2021 | | 2021 |
Ảnh hưởng của hàm lượng chất rắn hòa tan và nhiệt độ sấy đối lưu lên tính chất vật lí và hàm lượng dinh dưỡng của Mãng cầu xiêm sấy dẻo (Annona muricata L.) TTY Nhi, VT Thành, NPT Nhân, TTP Nhu, NHK Nguyên, NN Quyền, ... Journal of Science and Technology 3 (1), 5-5, 2020 | | 2020 |
The Microwave-assisted Extraction of Anthocyanins, Total Phenolic Compounds and the Antioxidant Activity in Morus nigra L.(Black mulberry) Grown in the Da Lat City, Lam Dong … LC Tai, NTN Lan, TT Truc, MH Cang, NHK Nguyen | | 2009 |
ĐẶC ĐIỂM LÂM SÀNG, CẬN LÂM SÀNG Ở BỆNH NHÂN NHỒI MÁU CƠ TIM CẤP CÓ ST CHÊNH LÊN NHẬP VIỆN MUỘN ND Toàn, NH Nguyên, LC Thức | | |
Ảnh hưởng của hàm lượng chất rắn hòa tan và nhiệt ộ sấy ối lưu lên tính chất vật lí và hàm lượng dinh dưỡng của Mãng cầu xiêm sấy dẻo (Annona muricata L.) TTY Nhi, VT Thành, NPT Nhân, TTP Nhu, NHK Nguyên, NN Quyền, ... | | |