Follow
Nguyễn Hồng Khôi Nguyên
Nguyễn Hồng Khôi Nguyên
Unknown affiliation
Verified email at ntt.edu.vn
Title
Cited by
Cited by
Year
Microwave-assisted extraction of chlorophyll and polyphenol with antioxidant activity from Pandanus amaryllifolius Roxb. in Vietnam
NHK Nguyen, NTD An, PK Anh, TT Truc
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 1166 (1), 012039, 2021
102021
Effects of microwave extraction conditions on polyphenol content and antioxidant activity of pomelo extract (Citrus maxima (Burm.) Merr.)
NHK Nguyen, HN Duong, H Long, TTY Nhi, DT Phat
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 991 (1), 012035, 2020
72020
Chemical Composition, Antimicrobial, and Cytotoxic Activities of Leaf, Fruit, and Branch Essential Oils Obtained From Zanthoxylum nitidum Grown in Vietnam
TT Tuyen, PM Quan, VT Thu Le, TQ Toan, DH Nghi, PC Bach, CT Inh, ...
Natural Product Communications 16 (1), 1934578X20985649, 2021
62021
Essential oil from lemon (Citrus aurantifolia) grown in Ben Tre Province, Vietnam: Condition extraction, chemical composition and antibacterial properties
NTT Quyen, NTN Quyen, HTK Linh, TT Le Ngoc, HLT Anh, NHK Nguyen, ...
Asian J. Chem 32, 965-969, 2020
62020
Chlorophyll content and antioxidant activity from folium sauropi (Sauropus androgynus (L.) Merr) with microwave-assisted extraction
NHK Nguyen, HTC Tien, TT Truc, LPT Quoc
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 991 (1), 012036, 2020
52020
Bioactive compounds from red cabbage by microwave-assisted extraction: anthocyanins, total phenolic compounds and the antioxidant activity
HKN Nguyen, TP Le Ngoc, L PhanThiKieu, T Tran Thanh, C Mai Huynh
Asian Life Sci 12, 172-84, 2020
52020
Antioxidant activity and inhibitory efficacy of Citrus grandis peel extract against carbohydrate digestive enzymes in vitro
TT Ha, TNP Mai, TT Tran, NHK Nguyen, TD Le, VM Nguyen
Food Science and Technology 42, e109721, 2022
42022
Tính chất hóa lý của bưởi da xanh và bưởi Năm Roi được trồng ở Đồng bằng Sông Cửu Long
NTK Tươi, NHK Nguyên, TT Trúc, HT Toàn
Tạp chí Khoa học Đại học cần Thơ 57, 118-126, 2021
42021
Acute toxicity and anti-hyperglycemic activities of pomelo (Citrus grandis (L.) Osbeck) peel extracts in the Mekong Delta of Vietnam
TT Tran, NHK Nguyen, MT Tran, TT Nguyen, TD Le
Food Science and Technology 42, e91521, 2021
32021
Effects of Storage Conditions on Quality Change of Minimally Dried Jackfruit (Artocarpus heterophyllus Lam.) Bulbs
CK Van, VT Pham, NPT Nhan, NHK Nguyen, MK Nguyen, VL Do, ...
Materials Science Forum 1048, 531-537, 2022
12022
Chlorophyll, polyphenol content and antioxidant activity of Moringa Oleifera Lam. leaf extract by microwave-assisted extraction method
NHK Nguyen, NTQ Chau, P Van Thinh, TT Truc
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 1145 (1), 012032, 2021
12021
Effects of film-forming components on the viability of probiotics and the application of synbiotic pectin film in preserving Da Xanh pomelo and Thai jackfruit fresh-cut
NHK Nguyen, GL Bach, TT Tran
Food Science and Biotechnology, 1-12, 2024
2024
Isolation and Evaluation of the Probiotic Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickled Brassica juncea (L.) Czern. et Coss.
NHK Nguyen, BL Giang, TT Truc
Foods 12 (20), 3810, 2023
2023
Trích ly pectin từ vỏ bưởi năm roi (Citrus grandis (L.) Osbeck) bằng phương pháp trích ly có hỗ trợ nhiệt
NHK Nguyên, TT Trúc, BL Giang
Tạp chí Khoa học Đại học cần Thơ 59 (1), 66-75, 2023
2023
Effects of Storage Conditions on Quality Change of Minimally Dried Jackfruit (Artocarpus heterophyllus Lam.) Bulbs
NHK Nguyen, MK Nguyen, VL Do, NT Quoc
Advanced Materials and Manufacturing Engineering II, 531, 2022
2022
Ảnh hưởng của phương pháp trích ly và độ tuổi thu hoạch đến hàm lượng polyphenol, flavonoid và hoạt tính chống oxy hóa của vỏ trắng bưởi Năm Roi (Citrus grandis (L.) Osbeck)
NHK Nguyên, BL Giang, TT Trúc
Tạp chí Khoa học Đại học cần Thơ 57, 127-135, 2021
2021
Ảnh hưởng của hàm lượng chất rắn hòa tan và nhiệt độ sấy đối lưu lên tính chất vật lí và hàm lượng dinh dưỡng của Mãng cầu xiêm sấy dẻo (Annona muricata L.)
TTY Nhi, VT Thành, NPT Nhân, TTP Nhu, NHK Nguyên, NN Quyền, ...
Journal of Science and Technology 3 (1), 5-5, 2020
2020
The Microwave-assisted Extraction of Anthocyanins, Total Phenolic Compounds and the Antioxidant Activity in Morus nigra L.(Black mulberry) Grown in the Da Lat City, Lam Dong …
LC Tai, NTN Lan, TT Truc, MH Cang, NHK Nguyen
2009
ĐẶC ĐIỂM LÂM SÀNG, CẬN LÂM SÀNG Ở BỆNH NHÂN NHỒI MÁU CƠ TIM CẤP CÓ ST CHÊNH LÊN NHẬP VIỆN MUỘN
ND Toàn, NH Nguyên, LC Thức
Ảnh hưởng của hàm lượng chất rắn hòa tan và nhiệt ộ sấy ối lưu lên tính chất vật lí và hàm lượng dinh dưỡng của Mãng cầu xiêm sấy dẻo (Annona muricata L.)
TTY Nhi, VT Thành, NPT Nhân, TTP Nhu, NHK Nguyên, NN Quyền, ...
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20