Follow
Hoang Danh Pham
Hoang Danh Pham
Nguyen Tat Thanh University, Ho Chi Minh City, Vietnam
Verified email at ntt.edu.vn - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Essential oil from Amomum Longiligulare TL Wu cultivated in Ninh Thuan province, Vietnam
TT Anh, NHB Ngoc, ND Phuc, DD Nhat, PH Danh, LG Bach
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 991 (1), 012113, 2020
102020
Formulation of the Lemongrass (Cymbopogon citratus) essential oil-based eco-friendly diffuse solution
TTK Ngan, TT Hien, PH Danh, LTH Nhan, LX Tien
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 959 (1), 012024, 2020
102020
Preparation of Tamanu Oil Nanoemulsions by Phase Inversion Temperature
DH Pham, TT Nguyen
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 991 (1), 012116, 2020
62020
Development and evaluation of shampoo products based on coconut oil source from Ben Tre Province (Vietnam)
TTK Ngan, TT Hien, LTH Nhan, MH Cang, PH Danh, ND Phuc, LG Bach
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 959 (1), 012026, 2020
52020
Polyphenol, Flavonoid Content and Antioxidant Activity of the Garlic (Allium sativum L.) Extract Obtained by Two Different Extraction Processes
KD Huynh, VT Pham, VK Tran, HD Pham, TN Pham
Materials Science Forum 1048, 493-501, 2022
32022
Mechanical Extraction of Neem Seed Kernel (Azadirachta indica A. Juss.) Harvesting in Ninh Thuan, Viet Nam by Using Hydraulic Pressing: Effect of Processing Parameters
DN Do, HD Pham, XT Le, MT Le, NP Nguyen, QM Bui, XC Luu
Materials Science Forum 1048, 437-444, 2022
32022
Influence of oil phase, surfactant on nano-emulsion based on essential oil from orange using phase inversion temperature method
DN Do, DP Nguyen, HD Pham, TA Trieu, XC Luu
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 991 (1), 012043, 2020
32020
Preparation and Characterization of Naturally Scented Candles Using the Lemongrass (Cymbopogon citratus) Essential Oil
HD Pham, TN Pham, DTK Nga, NTT Nhung, TD Lam, TQ Toan
Materials Science Forum 977, 212-217, 2020
32020
Chiết xuất tinh dầu Hương thảo bằng phương pháp chưng cất hơi nước
NĐ Phúc, PH Danh, TT Anh, THY Phương
Journal of Science and Technology 3 (2), 21-25, 2020
1*2020
Polyphenol, Flavonoid Content and Antioxidant Activity of the Garlic (Allium sativum L.) Extract Obtained by Two Different Extraction Processes
HD Pham, TN Pham
2022
Tinh dầu thảo quả: chiết xuất với sự hỗ trợ của vi sóng, thành phần hóa học và mô hình động học
PH Danh
Industry and Trade Magazine, 317-321, 2021
2021
Tẩy màu dịch chiết từ quả Bồ hòn (Sapindus saponaria L.) ứng dụng trong sản xuất các sản phẩm tẩy rửa
PH Danh, NĐ Phúc, NTT Huệ
Journal of Science and Technology 4 (1), 13-18, 2021
2021
The Kinetic Model of Essential Oil Hydrodistillation from Turmeric (Curcuma longa)
DH Pham, HHN Le
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 991 (1), 012117, 2020
2020
Ảnh hưởng của điều kiện trích ly hỗ trợ vi sóng đến hàm lượng polyphenol và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch trích lá bồ ngót (Sauropus androgynus (L.) Merr)
PH Danh, NHK Nguyên, NTT Nga
Industry and Trade Magazine, 12-17, 2020
2020
Điều chế hệ nhũ tương nano dầu neem bằng phương pháp đảo pha theo nhiệt độ
PH Danh, NHK Nguyên
Industry and Trade Magazine, 95-100, 2020
2020
Mô phỏng sự hấp phụ các hoạt chất thiên nhiên qua da bằng động lực học phân tử
ĐĐ Nhật, NĐ Phúc, TT Anh, PH Danh
Journal of Science and Technology 3 (1), 1-5, 2020
2020
Ảnh hưởng của các phương pháp chế biến nhiệt đến hàm lượng tinh dầu trong các sản phẩm được phối trộn với bột vi bao tinh dầu sả chanh (Cymbopogon citratus)
VT Thành, NPT Nhân, PV Thịnh, TTY Nhi, ND Vũ, MH Cang, PH Danh, ...
Journal of Science and Technology 2 (4), 13-18, 2019
2019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–17